maanantai 30. toukokuuta 2016

Häät mielessä

Vuosi sitten tähän aikaan tein valmisteluja ja valmistauduin omiin häihin. Viikon päästä tähän aikaan viime vuonna sanoimme mieheni kanssa Tahdon ja aloitimme yhteisen matkamme ja seikkailumme avioparina. Viikon päästä tänä vuonna juhlimme ensimmäistä hääpäiväämme. Tosin, olemme konferenssissa koko viikon, joten juhliminen siirtyy myöhemmälle kesään.


Monet ovat kysyneet, onko ensimmäinen vuosi avioparina ollut vaikea, niin kuin sen yleensä sanotaan olevan. Me olemme tulleet mieheni kanssa siihen tulokseen, että ei, ensimmäinen vuotemme ei ole ollut vaikea. Totta kai, olemme oppineet paljon uutta toisistamme ja tavoistamme, mutta se ei ole tehnyt vuodestamme vaikeaa vaan ennemminkin opettavaisen ja mielenkiintoisen. Olemme kasvaneet yhdessä ja erikseen. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä. Riitojakin on ollut, mutta ne on aina sovittu. Me olemme olleet avoimia kaikesta jo heti seurustelusta lähtien. Ei ole oikeastaan mitään, mistä me emme voisi puhua. Se on ollut ja tulee aina olemaan yksi avioliittomme kulmakivistä.
Viime viikonloppuna matkustimme päiväksi Kuopioon juhlimaan ystäviemme häitä. Ystävillämme on kaunis tarina ja kyyneliltä ei säästytty. Heinäkuussa pääsemme juhlistamaan erästä toista ystäväpariskuntaamme.
Olen saanut laulaa ja puhua monissa häissä ja muissa juhlissa. Joka kerta se on ollut suuri etuoikeus ja kunnia. Heinäkuun häihin olen saanut kunnian tehdä osan hääkoristeluista. Iloitsen tästä tehtävästä suuresti.
Tänään sain inspiraation ja siitä syntyi kukkamaljakot ystäviemme häihin.
















 Yksinkertainen on kaunista!








5 kommenttia:

  1. Oot niin lahajakas etten kestä. Tykkään sun sydämestä ja sun blogeista :) oot kaunis inside out! Oli ihanaa olla osa sun ja sun miehen häitä viime vuonna ❤️ - tuisbe

    VastaaPoista
  2. Ihanan seesteisen kuuloinen avioliitto sinulla!

    Ja muuten tosi kivan näköisiä kukkamaljakoita häihin!

    VastaaPoista
  3. Onnee synttäreistä! Ois kiva lukee uusia bloggauksiasi. Mukavaa elokuun jatkoa!

    VastaaPoista